miercuri, 17 aprilie 2013

Ce pantofi sa incalti la fusta 3/4 in functie de silueta

Fusta midi, cu o lungime de minimum catevadegete peste linia genunchiului,este foarte feminina, dar si greu de purtat. Orice silueta va arata bine in aceasta fusta daca va fi purtata cu tocuri de minimum 8 cm. Insa putine femei tin cont de asta si isi asuma multe riscuri cand o poarta cu balerini sau cu platforme. Iata ce pantofi trebuie sa porti la aceasta fusta in functie de silueta:

1. Picioare lungi si subtiri
Aceasta este varianta ideala, pricioarele lungi si subtiri pe care toate ni le dorim. Daca esti norocoasa detinatoare a unei astfel de perechi de picioare, nu-i un secret ca orice vei imbraca va arata bine pe tine. Poti purta linistita fusta 3/4 la balerini!
2. Picioare musculoase
Sunt acele picioare cu o linie evidenta a gambelor si a coapselor. Balerinii si orice pereche de pantofi mai butucanoasa trebuie neaparat evitate. Alege pantofi cu toc si barete subtiri sau cu o linie delicata. Opteaza pentru modele de pantofi mai decupati si evita-i pe cei care iti imbraca mult laba piciorului.
3. Picioare groase sau scurte
In primul rand, fii atenta la tivul pana in zona unde picioarele tale par foarte inguste. Astfel, vei masca optic acest aspect. Apoi, alege pantofi cu toc cat mai simpli, eventual intr-o culoare nude, pentru a crea impresia de alungire si subtiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu