marți, 16 aprilie 2013

Programul Puppy pentru căței

În atenția proprietarilor de cățeluși. Sistemul imunitar la cățeluș nu este complet dezvoltat și este foarte vulnerabil la diverse infecții, la tulburări digestive. Trebuie să-și consolideze sistemul imunitar prin vaccinare. Trebuie să facă față stresului provocat de o nouă casă.
Purina a studiat aceste probleme și a creat formula și pachetul de sănătate Pro Plan Puppy pentru a-i oferi cățelușului tău doar ce-i mai bun pentru sănătatea lui.
Participanții la campanie pot beneficia de pachetul de sănătate Pro Plan Puppy dacă vor intra pe site-ul www.programulpuppy.ro si să solicite voucherul cu codul unic. Pe baza acestui voucher proprietarii de cățeluși vor avea acces la pachetul de sănătate Pro Plan Puppy în cabinetele veterinare participante la campanie dacă vor achiziționa orice pachet Pro Plan Puppy 3 kg pentru fiecare voucher în parte. Lista cabinetelor se găsește pe site-ul campaniei.
Pachetul de sănătate Pro Plan Puppy cuprinde un vaccin, un ghid de îngrijire, carnet de sănătate și un card de loialitate cu discount de 15% la produsele Pro Plan Puppy.
Programul a început pe 15 aprilie și se va încheia la data de 31 mai 2013.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu