vineri, 26 aprilie 2013

Super Bingo Metropolis 2013 la Antena 1


După o pauză de 1 an, jocul de bingo preferat al românilor, Super Bingo Metropolis revine la Antena 1 cu cei 2 clasici, Țociu și Palade avându-i ca asistenți pe Daniela Crudu și Mihai Mitoșeru. Cel din urmă are experiența jocului de bingo televizat, dacă nu mă înșel chiar debutul lui la TV a fost prin jocul de bingo. Pentru Daniela Crudu e o premieră de a participa într-un astfel de show mai ales că va fi nevoită să scoată mai mult de 2 cuvinte pe parcursul emisiunii.
Ce s-a întâmplat de a revenit Super Bingo Metropolis în fața micilor ecrane?



Guvernul a reintrodus jocurile de noroc de tip bingo organizate la tv pe motiv că reprezintă o sursă bună la bugetul de stat. Firma care dorește să organizeze un joc de bingo televizat va trebui să plătească o taxă de licență anuală de 300.000 lei și o taxă de autorizare de exploatare a acestor jocuri de 5% din veniturile totale obținute din vânzările de bilete de participare la joc, dar nu mai puțin de 500.000 lei.
Am o premoniție, de fiecare dată când a apărut un astfel de joc, românii o duc rău, dar nu rău, va fi rău de tot.
E bine totuși că vor fi create câteva locuri de muncă. Chiar dacă salariul nu depășește 600 lei pentru un agent de vânzări bilete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu