joi, 16 mai 2013

ColonHelp Probiotic Forte - cura de detoxifiere a organismului

Un organism sanatos elimina toxinele prin colon, ficat, rinichi, piele si sistem limfatic. Organismul poluat cu prea multe toxine nu reuseste sa le elimine in totalitate si raman in colon. De aceea, detoxificarea organismului este bine sa inceapa cu colonul. Pentru o cura corecta de detoxificare a organismului trebuie sa respectati urmatoarele reguli:
- bea cel putin 2 litri de lichide pe zi
- 30 de minute de mers pe jos intensifica procesele metabolice din organism
- alimente recomandate: iaurt (pentru refacerea coloniilor de bacterii bune), fructe crude, fructe uscate (stafide, smochine, curmale, caise), cereale integrale, nuci, seminte, legume crude sau inabusite, miere in loc de zahar, sucuri naturale, ulei de masline si adauga cat mai multe fibre in alimentatie
- o zi pe saptamana adopta un regim pe baza de cruditati, fara carne, pentru o curatire profunda a organismului
- alimente de evitat: prajeli, conserve, afumaturi, carne grasa, mezeluri, zaharuri rafinate (dulciuri), paine alba, pateuri, saleuri, spaghete, bauturi acidulate.
Este bine sa incepeti detoxificarea cu ColonHelp Probiotic Forte ce are o formula 100% naturala, conceputa special pentru protejarea si reechilibrarea florei intestinale, fiind util pentru:
- intarirea sistemului imunitar
- protejarea si refacerea florei intestinale
- reglarea digestiei si a tranzitului intestinal
- detoxifiere si reducerea balonarilor
- imbunatatirea absorbtiei mineralelor si a nutrientilor din alimentatie
- reducerea intolerantei la lactoza.
In formula ColonHelp Probiotic Forte a fost introdusa inulina, extrasa din radacina de cicoare. Inulina este o fibra solubila cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent pentru inmultirea probioticelor in colon. In acelasi timp, inulina impreuna cu fibrele insolubile, contribuie la evacuarea colesterolului hepatic pe cale biliara.
Culturile de bacterii au o viabilitate si biodisponibilitate ridicate, asigurate prin microincapsularea intr-o matrice speciala 100% naturala, dublu strat (un strat proteic-polipeptidic rezistent la pH-ul acid al stomacului si un strat polizaharidic care confera stabilitate prin protectia impotriva umezelii si a caldurii.
Fibrele de in si psyllium au un rol important in eliminarea toxinelor, proces care aduce cu sine refacerea stocului energetic, ameliorarea digestiei si imbunatatirea tranzitului intestinal. Din compozitia produsului mai fac parte chimenul, menta, feniculul si anasonul, care amelioreaza disconfortul abdominal si stresul.
Acest produs se administreaza in cure de detoxifiere si refacere a florei intestinale de 1-3 luni iar pe parcursul curei, consumul de apa si lichide trebuie sa fie de cel putin 2 litri zilnic. Acesta este un produs nou si costa doar 69 lei. Am mai consumat ColonHelp in urma cu 3 luni si efectele s-au vazut din a doua luna de utilizare, atat cat am respectat, iar acum am facut si comanda de ColonHelp Probiotic Forte. Abia astept sa vad cum  este si ce efecte are asupra sanatatii mele, mai ales ca fibrele sunt esentiale pentru o digestie buna.
Voi ati incercat ColonHelp? Ce rezultate ati observat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu