luni, 3 iunie 2013

Ce blugi ti se potrivesc daca ai posteriorul plat

Nu toate suntem ca Jennifer Lopez si poate nici nu am sti ce sa facem cu un posterior ca el ei. Dar daca te numeri printre acele femei care vor totusi putin mai mult volum in partea din spate si nu stiu cum sa-l obtina, iata trei perechi de jeansi perfecte pentru tine:
1. Blugii cu talie inalta
Acest model iti asigura o conturare mai frumoasa a formelor tale naturale, dar si un plus de volum pentru posterior. Daca adaugi o pereche de tocuri ceva mai subtiri, vei obtine exact lookul dorit. Sunt perfecti si la birou, daca optezi pentru o nuanta mai inchisa.

2. Blugi cu buzunare mari la spate
Buzunarele la spate sunt detaliul esential pentru a aduce mai mult volum posteriorului tau. Poti incerca mai multe stiluri de buzunare, de la cele clasice de jeansi la cele cu clapeta sau cusaturi speciale.

 3. Blugii cu croi harem
Pentru ca temperaturile calde ne impiedica uneori sa purtam blugi pe corp, o alegere buna atat pentru anotimp cat si pentru silueta ta, sunt blugii dintr-un material mai lejer, cu croi de pantaloni harem. Mai largi in partea de sus, uneori cu siret, acesti pantaloni vor da volum soldurilor si posteriorului tau. Daca ai picioarele scurte, poarta-i neaparat cu tocuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu