duminică, 16 iunie 2013

Detox Complet - regim de detoxifiere totala in numai 3 zile

Pachetul Detox Complet este un mod simplu de detoxifiere, usor si cu efecte rapide pentru o viata mai buna. Procesul de detoxifiere este declansat la nivel celular cu ajutorul produsului Detox Celular (contine zeolit, extract de trei-frati-patati, extract de cicoare, alga AFA, spirulina si chlorella, apoi toxinele sunt extrase din tesuturi si ajung din circulatia sanguina in colon cu ajutorul produsului Detox Activ (contine aloe Ferox, extract de anghinare, extract de matase de porumb si cozi de cirese). Ultima parte a procesului de detoxifiere este eliminarea toxinelor din colon cu ajutorul purificatorului Colonax Organic (contine rozmarin, lemn dulce, lipicioasa, ghimbir, afin, fenicul, portocal dulce si amar, anason, anghinare, cozi de cirese, senna, traista ciobanului, zmeur, agnus-castus si roinita).
Beneficiile acestei detoxifieri sunt:
1. Produce o detoxifiere completa, la nivel celular, al colonului si intregului organism.
2. Datorita duratei scurte, de numai 3 zile, cura poate fi urmata si de persoanele extrem de ocupate, un weekend fiind suficient pentru o detoxifiere la toate nivelurile.
3. Actioneaza foarte rapid, astfel se intensifica si tranzitul intestinal precum si eliminarea surplusului de apa din tesuturi.
4. Efecte de reintinerire evidente, vizibile mai ales la nivelul pielii, mai ales prin cresterea tonusului psihic, a energiei si a fortei fizice.
5. Regleaza in mod natural greutatea corporala, pofta de mancare, glicemia si digestia.
6. Produce curatarea organismului, necesara inaintea oricarui tratament de tip naturist, fie el fitoterapeutic, homeopat, gemoterapeutic, floral, aromaterapeutic s.a.
7. Prin repetarea curei de detoxifiere la 1-2 saptamani, sunt ameliorate sau ciar eliminate multe afectiuni cronice.
Cand este bine sa facem cura?
Cura cu Detox Complet dureaza 3 zile, timp in care organismul beneficiaza de o detoxifiere profunda si cu efecte pe termen lung. Este important, pentru a beneficia de efectele acestei detoxifieri, sa consumati in mod obligatoriu doi litri de apa pe zi, in zilele de cura. Altfel efectele detoxifiante ale produsului sunt reduse si poate aparea constipatia.
Cel mai bun moment pentru aceasta cura, este vacanta de scurta durata sau in weekend. Este de preferat sa se inceapa cura vinerea, dimineata intrucat substanta activa din produse incepe sa isi faca efectul in aproximativ 24 ore. Trebuie sa fiti precauti in a va apuca de aceasta cura daca aveti afectiuni cronice acute digestive (gastrita, indigestie) sau intestinale (diaree, constipatie), si nu se recomanda in caz de sarcina, ocluzie intestinala si nici persoanelor cu dificultati de deglutitie. Cititi cu atentie intreaga eticheta a produselor care fac parte din pachetul Detox Complet.
Cum se administreaza:
  • Dimineata, pana la ora 10, se iau 6 capsule de Detox Celular, pe stomacul gol si dupa 5 minute de poate manca.
  • La pranz se iau 7 lingurite de Colonax Organic inaintea mesei principale, in amestec cu apa, iaurt sau suc.
  • Seara se administreaza Detox Activ, din care se iau 3-6 capsule inainte de culcare, doza reglandu-se in functie de tranzitul intestinal (3 capsule pentru cei care au un tranzit normal, 6 capsule pentru cei care au un tranzit mai lent).
Voi ati folosit aceasta cura de detoxifiere? Ce rezultate ati avut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu