luni, 24 iunie 2013

Revista Asul Verde Iulie 2013

A apărut Revista Asul Verde, numărul din iulie 2013. Suplimentul lunar de terapii și viață naturistă al revistei "Formula As" vine cu articole foarte importante despre sănătatea noastră fizică și spirituală. În revista Asul Verde din iulie au fost acordate 8 pagini pentru un articol complet despre osteoporoză. Boala cauzatoare de pierdere de masă osoasă, recunoscută pentru invincibilitate poate fi "anihilată" în sensul că se poate conviețui până la adânci bătrâneți, dacă se arată interesul cuvenit. Aflați totul despre tratamentul natural al osteoporozei: alimente minune, alimente interzise și terapii cu efecte miraculoase în tratamentul osteoporozei.

Brusturele este încadrat la plantele dermatologice, având acțiune depurativă-detoxifiantă. Din acest motiv, pentru bolile de piele puteți folosi brusturele ca detoxifiant. Dr Florin Bebeșel vă spune mai multe despre beneficiile și proprietățile brusturelui în revista Asul Verde.

Alte articole de interes maxim din numărul din iulie:
cele mai bune sfaturi de vară pentru picioare sănătoase (bășici, ciuperci între degete și pe unghiile picioarelor, stratul cornos al pielii, cioburi de sticlă, obiecte tăioase, dureri de picioare după o drumeție lungă.
  • acupresura (combaterea durerilor prin folosirea presiunii degetelor: grețuri, dureri de dinți, dureri de spate, dureri de cap)
  • tratamentul naturist al epilepsiei (epilepsia este o afecțiune neuropsihică cronică, caracterizată prin descărcarea celulelor nervoase), un articol realizat de Victor Bogdan care prezintă și beneficiile produsului său Apisan Forte împotriva epilepsiei.
  • rețete de slăbit pe bază de iaurt
  • rețete culinare pe bază de roșii
  • teste pentru a afla dacă v-ați ales partenerul potrivit
  • gimnastica zen (o poziție simplă, cu efecte multiple: destinde corpul, relaxeaz[ spiritul ;i reface forțele vitale)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu