Stiati ca posetele femeilor sunt mai murdare decat toaletele? Cercetari recente in domeniul sanatatii publice, au aratat ca pe posetele femeilor se gasesc mai multe bacterii decat pe toalete. Gentile de piele, in special, reprezinta un important pericol pentru sanatate, pentru ca materialul lor spongios este un mediu ideal pentru cele mai multe bacterii. O informatie foarte pretioasa pentru sanatatea noastra, oferita de noul numar al revistei Asul Verde din luna iunie. Iata care sunt subictele abordate in noul numar Asul verde:
- Iunie a venit, pietele sunt pline de bunatati. cum sa rezisti cosurilor de capsuni si cirese abia culese, fara sa dai iama in ele, ca in anii copilariei? Un abuz sfarsit adesea cu o suferinta neplacuta: diareea. Ce anomalie provoaca si cum o putem trata vom afla de la doctorii specialisti Dr. Mariana Stan, Prof. dr. Roman Morar (ne va dezvalui puterea necunoascuta a unui produs natural numit ERIDIAROM) si Ing. chim. Mircea Bocan (ne va arata cum argila poate alunga diareea in doar cateva ore).
- Toxiinfectiile alimentare si diareea pot fi stopate cu ajutorul plantelor medicinale, cu ajutorul alimentatiei dar si prin hidratare si folosind antiobiotice naturale.
- Pretuita nu doar ca planta cu mare putere vindecatoare, ci si ca aliment rafinat, nalba de padure lichideaza infectiile uterine, stinge rinichii inflamati si potoleste afectiunile respiratorii. Extern vindeca ranile, ochii si inmoaie pielea. Alte lucuri pe care le veti afla sunt despre aceasta minunata planta: insemnatatea numelui, raspandirea ei, recoltarea, virtutile terapeutice, prepatate din nalba si tratamente externe.
- Ridicatul bratului ca sa-ti perii parul, sa tragi un fermoar care se afla pe spatele unei rochii sau sa-ti scoti portofelul aflat in buzunarul din spate al pantalonului, toate aceste gesturi pot deveni o adevarata tortura pentru cineva care sufera de dureri de umar (periartrita umarului). Pentru aceasta afectiune sunt recomandate tratamentul cu digitopunctura, argila, miscari in forma de 8, osteopatie, fitoterapie, aromaterapie, homeopatie, acupunctura si medicina clasica.
- Diabetul zaharat este boala cu cea mai rapida crestere din lume, afectand zeci de milioane de oameni. Daca va aflati printre acestia cateva sfaturi simple pentru aceasta boala grea va pot fi de folos, iata ce va poate fi de ajutor: cura cu papadie, tratarea cu usturoi, sucul de spanac, sucul de urzici, decoctul de urzici tinere, dietoterapia si tot aici veti afla cum trebuie ingrijite picioarele diabeticilor.
- Bronzul ne face pe toti mai frumosi, mai liberi, mai asortati cu vacanta, el adauga stralucire pielii, mascheaza unele imperfectiuni si pune in evidenta culorile hainelor. Insa tot el a devenit o problema, pentru ca presupune multe precautii si moderatie. Stiti care sunt secretele bronzului frumos? Nu-i nimic, in Asul Verde veti gasi toate secretele de care aveti nevoie pentru a obtine un bronz frumos si pentru a va pastra pielea sanatoasa.
- Bomboana, bucatica de ciocolata sau pumnul de chipsuri ajung in gura noastra aproape de la sine. Acestea ne seduc cu gustul lor delicios, iar in loc sa mancam in liniste mancam din mers, ignorand faptul ca aceasta nu-i prieste organismului nostru. Iar excesele alimentare sporesc numarul persoanelor supraponderale. Comportamentul alimentar al oamenilor din ziua de azi duce la prezenta permanenta in sange a unei mari cantitati de insulina si amplifica riscul de declansare a unui diabet de tip II. In scopul de a contracara acest pericol, celebrul nutritionist german dr. Detlef Pape a elaborat un regim, tinand seama de nivelul insulinei.
- Vinarita infloreste acum, in desisul racoros si umed al padurilor. Datorita aromei sale cu totul speciale, este folosita in bucatarie, la prepararea salatelor, sosurilor, cremelor si bauturilor. Daca nu ati mai folosit-o pana acum in bucatarie si nu stiti ce sa faceti cu ea, in Asul Verde veti gasi cinci retete rafinate care va vor ajuta sa descoperiti un gust exceptional: lichior de vinarita, punci de vinarita, crema de vinarita cu salata de fructe, jeleu de vinarita cu sampanie si sos de vinarita cu compot de rubarba (rabarbar).
- In 13 miimi de secunda, noi decidem daca omul din fata noastra ni se pare frumos sau urat. Si in plus identificam cu radarul intuitiei noastre o serie intreaga de trasaturi de caracter. Iata ce ne poate spune forma fetei, dantura, urechile, nasul, barbia, ochii, fruntea si gura, despre persoana din fata noastra.
- Alte subiecte: retete pentru bolile femeiesti, totul despre licurici, fecioare la 30 de ani, povestea unei femei care a facut adulter, rolul tatilor in cresterea copiilor, alegerea corecta a pantofilor, antologia leacurilor de sanatate literele "M, N si O" si zodiacul sanatatii lunii iunie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu