luni, 24 iunie 2013

www.becks.ro - câștigă o excursie la capătul lumii

Cu Beck's poți ajunge până la capătul lumii: Hotelul de Gheață (Norvegia), Machu Picchu (Peru), insula Boracay sau Marea Barieră de Corali (Australia). În fiecare destinație, câștigătorul împreună cu însoțitorul vor avea partea de o experiență particularizată.
Campania Becks va fi lansată la data de 8 iulie și va dura până la data de 29 august 2013. Produsele participante la promoție sunt produsele marca Beck's în sticlă 0.5 și 0.33 L și cutii de 0.5 cu ambalaj dedicat de promoție "Cu Beck's poți ajunge până la capătul lumii".
Participanții trebuie să caute, să găsească și să achiziționeze oricare 4 ambalaje promoționale Beck’s, să înscrie prin SMS la numărul 1893, pe site-ul www.becks.ro în Campania “Cu Beck’s poți ajunge până la capătul lumii” codurile unice formate din 8 caractere descoperite în interiorul capacelor sticlelor sau cheițelor cutiilor promoționale. Trebuie să păstreze capacele sau cheițele produselor participante Beck’s pe care se regăsesc aceste coduri unice, pana la momentul publicării listei finale cu toți câștigătorii Campaniei.
www.becks.ro concurs 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu