miercuri, 11 septembrie 2013

Broșura Avon campania 17 2013 | Catalog Avon C17 decembrie 2013

Lumea cadourilor nu este departe, si deja incepem sa ne gandim la bugetul pe care trebuie sa il alocam. Aveti sau nu aveti inspiratie, cel mai bine este sa nu va repeziti sa cumparati imediat ceva ce credeti ca s-ar potrivi cuiva drag, pentru ca aveti toate sansele sa regretati apoi. Pentru inceput incercati ca sursa de inspiratie catalogul Avon campania 17 2013. Aici veti gasi multe surprize la preturi accesibile. 
Apa de parfum Today, inspirat de frumusetea misterioasa a florilor, fascineaza prin notele incantatoare de frezie, hibiscus si mosc senzual. Acum aveti ocazia sa faceti cadou setul ce contine apa de parfum la 50 ml si lotiune de corp la 150 ml la pretul. 
Am remarcat ca oamenii devin mult mai siguri pe sine atunci cand incearca un nou stil. Daca ajutati o femeie sa se simta mai frumoasa, este posibil ca aceasta sa capete curaj sa incalte pantofi cu toc mai inalt...una reiese din alta, si totul incepe de la parfum. Asadar in catalogul Avon veti gasi si cadouri pentru femeia care daruieste din inima, pentru femeia seducatoare si rafinata.
Dar sa nu uitam si de barbati... Pentru barbatul care iese din tipare, pentru barbatul din viata ta, pentru barbatul cool si pentru cei care isi afirma puterea de seductie, veti gasi cadouri pe placul lor si la preturi irerzistibile.
Femeile care cunosc secretele de frumusete iti vor spune ca orice declaratie de stil incepe cu alegerea rujului perfect. Incercati una din nuantele ale rujului persistent Extra Lasting la pretul de 12,99 lei. Multe reduceri atat pentru voi cat si pentru cei dragi voua, pentru o viziune mult mai clara, rasfoiti paginile catalogului Avon C17 2013.
Catalog Avon C17 2013: campania națională 28 noiembrie - 25 decembrie 2013. Sursa: www.facebook.com/ella89avon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu