miercuri, 18 septembrie 2013

Gene false din par natural Nastelle | Cum alegeti si cum aplicati genele false in mod corect?

Care sunt cele mai bune gene false?
Daca sunteti in cautarea celor mai bune branduri, ar trebui sa stiti mai intai ca genele false din par natural sunt cele mai potrivite pentru un look fabulos. Genele false sunt un arsenal puternic pentru orice femeie care vrea sa arate fermecator si puteti imbunatati aspectul ochilor daca nu aveti norocul de a fi inzestrate cu gene bogate si lungi. Pentru a nu te face de ras cu niste gene care nu ti se potrivesc si pentru a nu face risipa de bani, inainte de a le cumpara trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:
- in functie de tipul lor: mai mici, trei sferturi (contribuie la crearea unui aspect dramatic, cu accent pus mai mult de la centru spre exterior), individuale, benzi (daca nu aveti prea mult timp la dispozitie puteti alege genele false benzi, deoarece acestea sunt mai usor de purtat si usor de aplicat; insa daca doriti un look mai natural atunci alege pe cele individuale)
- in functie de culoare: exista mai multe culori de gene, iar cine va alege o anumita culoare ar trebui sa tina cont si de locul unde le va purta, dar cu negru cu siguranta nu veti da gres indiferent de eveniment
- in functie lungime, dimensiune si design: exista diferite modele, marimi si lungimi, insa pe lungimi aveti posibilitatea de a le taia.
Inainte de a va spune care sunt cele mai bune branduri, iata cum se aplica genele in mod corect:
1. Masurati banda genelor in functie de lungimea ochilor vostri. Cu ajutorul unui forfecut drept, taiati orice exces de la marginea exterioara iar pentru un aspect mai natural taiat capetele inegal.
2. Aplicati cu grija o linie foarte subtire de lipici la baza benzii si lasati lipiciul sa se usuce cateva secunde inainte de a trece la pasul urmator.
3. Folosind penseta sau degetele tineti cu grija genele false, mai sus de ale voastre si mai intai aplicati de la coltul exterior al ochiului. Cu ajutorul unui bat de ureche puteti fixa mai bine genele de pleoapa, presand putin. Asigurati-va ca genele nu sunt plasate prea aproape de coltul ochiului.
4. Folositi un fard de ochi sau un tus pentru a trasa o linie care sa uneasca diferenta dintre genele voastre si cele false. La final puteti aplica un strat de rimel. 
Daca sunteti in cautarea celor mai bune branduri fara sa va pese ce tip sunt iata ce sa alegeti:
- Ardell
- Andrea Perma
- Laura Mercier
- Sephora
- MAC
- Nastelle
- Revlon
- Zinkcolor
- Make Up For Ever.
Dintre toate cele de mai  sus, la recomandarea unui make-up artist am ales sa folosesc la un eveniment important din viata mea, genele false din par natural de la Nastelle. Chiar daca sunt gene false sunt sub forma de bezni, mi-au creat un aspect natural si totodata spectaculos (in imaginea de mai sus se observa cat de naturale par; le-am purtat vreo 3 zile si se vedeau frumoase si fara machiaj nici nu era nevoie sa mai aplic culoare sau altceva). Spre deosebire de cele individuale care ajung la pretul de 100 lei, genele benzi de la Nastelle costa doar 20 lei. Acelasi pret de 20 lei il au si genele benzi de la Ardell (le gasiti aici sau mai multe modele fashion, elegant, look natural, individuale si extensii de gene gasiti aici).Genele de la Nastelle pe care le-am folosit eu, au numarul 11, dar gasiti numarul 10 si 12 la pretul de doar 19 lei pe site-ul magazinuldemakeup.ro si tot aici veti gasi si gene individuale la pretul de doar 20 lei. In functie de forma ochilor puteti vedea mai multe modele aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu