joi, 17 octombrie 2013

Asul Verde Septembrie - Octombrie 2013

Cred ca va era dor, sincer si mie, credeam ca nu o sa mai existe, dar intr-o zi ploioasa, m-am adapostit la o toneta de ziare si cum am vazut Asul Verde deja s-a mai luminat ziua;)). Asul Verde a revenit intr- noua formula Septembrie-Octombrie, cu forte proaspete si cu multe proiecte in derulare pentru toti cititorii fideli. Ce imi place foarte mult la aceasta revista este faptul ca se pune accent pe ceea ce conteaza foarte mult in aceasta viata (cate putin din toate lucrurile decente), mai exact pe sanatate, fara de care nu putem trai in armonie si fericire. Iata cele mai interesante subiecte pe care le veti gasi in paginile revistei Asul Verde:
  • Trei din patru femei au o infectie cu candida in timpul vietii, si orice tratament care vizeaza combaterea infectiilor candidozice trebuie sa inceapa cu refacerea florei intestinale. Dr. Mircea Peia, medic specialist cu competente in medicina complementara ne explica tot ce trebuie sa stim despre candida: unde pot sa apara in organism, cum se manifesta, factorii de risc, solutii terapeutice si preventie.
  • Dr. Rares Simu, medic specialist in imunologie clinica si alergologie cu competenta in homeopatie ne prezinta mai multe exemple de tratamente homeopatice impotriva candidozei.
  • Dr. Andreea Dragomirescu, medic specialist medicina de familie cu compententa in apifitoterapie ne prezinta remediul ayurvedic, cel mai indicat in tratarea candidozei.
  • In paginile revistei veti gasi si tratamente naturale impotriva candidozei, pe baza de plante medicinale, leacuri populare impotriva candidozelor dar si alimentatia recomandata impotriva candidozei.
  • In lunile septembrie - octombrie putem uita pentru o perioada de portocalele aduse de peste mari si tari, de lamai, mandarine si ananas, inlocuindu-le cu darurile pe care padurile noastre ni le ofera cu generozitate: calinele, paducelul si scorusul. De asemenea aveti la dispozitie si tratamente de uz intern si extern care au ca ingrediente aceste plante minune.
  • Descoperirea unui ganglion sub piele este o sursa de ingrijorare. Dar in majoritatea cazurilor, ganglionii semnalizeaza faptul ca organismul se apara impotriva unei infectii locale. Care sunt cauzele cele mai frecvente? Cand trebuie consultat medicul? Raspunsurile la aceste intrebari il veti afla in revista Asul Verde.
  • Venirea toamnei accentueaza vulnerabilitatile psihice. Frica si sora ei panica s-au mutat din viata de toate zilele in cabinetele psihiatrilor, devenind o problema grava de sanatate. Cauzele sunt multe, printre care si nesiguranta in care traim, adica frica de ziua de maine. Si pentru ca granita dintre frica obisnuita si frica bolnava este fluida, testele din revista va ajuta sa va dati seama de care parte a granitei va aflati.
  • Noua metoda de slabit, dieta de doua zile, a fost conceputa pentru prevenirea sau limitarea supragreutatii, factor de risc pentru aparitia cancerului de san. Ce se poate manca in cele doua zile si in restul timpului, care sunt activitatile fizice recomandate si care sunt avantajele regimului, veti afla citind revista Asul Verde.
  • Desi va vine sa-i mancati cum ii vedeti cu boabele lor coapte si inca pline de soare, cu ajutorul strugurilor veti obtine o multime de retete delicioase, fie ca e vorba de mancaruri sau prajituri precum: salata cu struguri si branza, struguri cu invelis de branza, pui umplut cu struguri, tarte cu struguri si branza, prajitura cu mac si struguri, jeleu de struguri negri, cozonac rotund cu struguri si vin.
  • Ultimele descoperiri dovedesc ca vinul este un medicament ideal care previne infarctul si un pahar de vin pe zi protejeaza inima, amana reumatismul si Alzheimer. Vinul distruge bacteriile, virusii si purifica organismul. cum  se desfasoara acest proces veti descoperi din obiectivele studiilor efectuate timp de 15 ani de profesorul german Klaus Jung.
  • Cei mai multi dintre noi am descrie gelozia ca fiind un sentiment "nebun", extrem de dureros si daca suntem gelosi inseamna ca ceva nu este in regula cu noi. Dar specialistii spun ca gelozia este un sentiment normal la fel ca iubirea, supararea si furia. Important este sa nu o scapam de sub control si sa pastram un nivel normal de gelozie. Insa daca ati scapat-o de sub control si nu stiti cum sa treceti peste aceasta, trebuie sa apelati la remediile anti-gelozie.
  • Timpul a devenit o resursa rara: orele de pe parcursul unei zile sunt insuficiente pentru a munci, a face cumparaturi, a gati, a merge la sala de sport sau pentru a ne ocupa intens de copii. Desi daca ne gandim mai bine timpul a devenit insuficient datorita vremurilor din ziua de azi, in care trebuie sa muncim pana la epuizare (de multe ori si in locul celor care nu-si fac treaba) pentru a ne asigura o viata cat de cat decenta. Si cu toate acestea, am ajuns sa nu avem timp pentru noi (bineinteles ca exista si exceptii, cei pentru care muncim). Serviciul ideal in ziua de azi ar fi propria afacere, si cu siguranta vom avea mai mult timp pentru noi si mai mult timp alaturi de cei dragi. Dar cum nu ne prea vin idei despre o afacere proprie, sau poate avem idei dar nu avem buget, tot ce ne mai ramane de facut in scurtul timp pe care-l mai avem este sa avem o viata sanatoasa cu mici trucuri de care putem avea parte si la domiciliu. Care sunt aceste 15 trucuri veti afla in noul numar Asul Verde.
  • Puterea florilor este nelimitata, ele decoreaza orice salata, au un gust delicios, sunt foarte sanatoase, caci multe flori comestibile ascund in petalele lor puteri tamaduitoare. Care dintre ele va pot fi de ajutor si cand anume, mai multe sfaturi utile veti descoperi in Asul Verde.
  • Alte articole interesante ce asteapta sa fie citite sunt: fructele si legumele toamnei, cum slabesc vedetele, o samptamana de aur, fara teama de viitor, cand sotiile sunt "Prime Doamne",  anternament pentru memorie, pentru ca placerea din cuplu sa nu dispara niciodata, domnul care vorbeste cu gastele, mama maimutelor, antologia lecurilor de sanatate litera S si zodiacul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu