luni, 28 octombrie 2013

Concurs 2013 Kaufland si Vanish Event - participa si castiga un Volkswagen Polo

Iata un concurs la care se merita sa participati mai ales ca nu aveti nimic de pierdut, ci doar de castigat. Daca nu veti reusi sa va numarati printre castigatori veti ramane cu produsele Vanish care mentine curatenia si prospetimea in casa voastra. Campania promotionala "Vanish Event - Kaufland" se va desfasura in reteaua Kauflan Romania in perioada 21 - 27 octombrie.
Pentru a participa la concurs trebuie sa cumparati produse Vanish de minim 15 lei si sa trimiteti un SMS la numarul 1774 cu tarif normal in retelele Cosmote, Orange si Vodafone, si trebuie sa contina numarul bonului fiscal ce atesta achizitia produselor si orasul din care a achizitionat produsele participante (de exemplu 351677 Bucuresti). Produsele participante la promotie sunt toate produsele din gama Vanish, atat articole standard cat si articole promotionale, aflate la vanzare in magazinele Kaufland participante.
Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului va avea loc pe 31 octombrie 2013. Castigatorul va fi afisat pe site-ul www.promorb.ro.
Premiul consta in:
- 1 Volkswagen Polo.
Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu