duminică, 20 octombrie 2013

Concurs national de schite de designer vestimentar by Perwoll 2013

Desi designerul vestimentar este confundat cu croitul, acesta difera prin multe elemente. In primul rand un designer trebuie sa aiba mult talent, imaginatie, precizie, gandire independenta si sa aiba puterea de a transpune o viziune intr-o schita, intr-o piesa vestimentara, sa poata stabili o interactiune intre material, corp si societate. Daca va regasiti in aceasta descriere si va e greu sa va faceti cunoscuti avand in vedere ca aceste costuri sunt destul de mari, trebuie sa profitati de aceasta sansa oferita de Perwoll prin acest concurs. Concursul "Like new designers by Perwoll" se desfasoara in perioada 5 octombrie - 5 decembrie 2013. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa va exprimati talentul creand schite in tendinte alb-negru.
Tema concursului este alb si negru, astfel toate schitele de haine care vor fi inscrise in concurs, trebuie sa fie realizate utilizand doar culorile alb si negru. Orice schita care contine alte culori decat cele mentionate, vor fi excluse din concurs.
In perioada 5 octombrie - 17 noiembrie trebuie sa trimiteti toate materialele necesare inscrierii in concurs la adresa de e-mail concurs@atelierperwol.ro. Materialele trebuie sa contina:
- 10 sau maxim 15 schite de design vestimentar, imagini tip jpg
- scurta descriere a conceptului care se doreste a fi realizat
- denumirea colectiei
- datele de contact: nume si prenume, adresa completa, numar de telefon, data nasterii.
Schitele inscrie vor fi postate pe site-ul www.atelierperwoll.ro la sectiunea concurs "Like new designers by Perwoll"/
Intre data de 18 noiembrie - 1 decembrie va avea loc perioada de votare a schitelor de catre public.
Intre 2-3 decembrie va avea loc perioada de jurizare, juriul fiind format din 4 persoane si se va tine de cont de urmatoarele criterii:
- respectarea temei de concurs alb-negru
- originalitatea conceptului colectiei
- potentialul vandabil al colectiei.
Premiile constau in:
- premiul popularitate (obtinut de participantul cu cele mai multe voturi)participarea la o intalnire de lucru (workshop privat) si consiliere profesionala impreuna cu Adelina Ivan (fashion designer si membra a juriului)
- premiul in bani (oferit participantului care va obtine cel mai mare punctaj oferit de juriu): 1500 euro
- prezenta creatiilor realizate in cadrul diferitelor magazine cu profil fashion din Bucuresti (expunerea la vanzare a creatiilor realizate pana in luna iulie 2014)
- promovarea castigatorului in comunicari si evenimente organizate sau sponsorizate de Perwoll, timp de 6 luni (din decembrie 2013 pana in mai 2014)
- promovarea castigatorului intr-o campanie de presa si/sau online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu