duminică, 6 octombrie 2013

Concurs Oral-B Triumph 2013 - experimenteaza si castiga

Experimenteaza o curatare dentara revolutionara in 2 minute cu noua periuta electrica Oral-B Triumph, un produs universal pentru o curatare perfecta a dintilor. Campania promotionala se desfasoara in perioada 23 septembrie - 29 decembrie 2013. Pentru a participa la concurs trebuie sa urmati pasii urmatori:
1. Pentru a participa la concursul "cumpara o periuta electrica Oral-B si devii membru in Clubul Inovatiei", achizitionati de pe www.emag.ro, o periuta de dinti electrica Oral-B sau accesorii pentru aceasta, si sa introduceti codul unic de achizitie primit o data cu finalizarea procesului de cumparare online cu scopul de a finaliza inscrierea in concurs in sectiunea destinata concursului.
2. Pentru a participa la concursul "daca nu esti decis, poti castiga o periuta electrica Oral-B" puteti experimenta o curatare dentara si revolutionara.
Va puteti inscrie in concurs o singura data daca ati optat pentru a experimenta o curatare dentara si de multiple ori in cazul achizitiei unui produs, in baza unui cod unic. Va puteti inscrie prin ambele optiuni dar veti castiga doar o singura data un premiu.
Premiile constau in:
- premii mari (pentru concursul 1): 3 excursii pentru doua persoane: la Geneva, la Viena sau la Lisabona
- premii saptamanale (pentru concursul 2): 14 periute electrice Oral-B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu