miercuri, 2 octombrie 2013

Testeaza si castiga un Philips Multicooker!

Cu Philips Multicooker poti gati o multime de retete ca la mama acasa si pe placul celor dragi, pentru ca ies toate delicioase de fiecare data, cu o apasare de buton. Pentru a face multe retete savuroase, participati la concursul "Descopera retetele delicioase ale tuturor mamelor cu Philips Multicooker". Concursul se desfasoara in perioada 1 octombrie - 14 noiembrie 2013. Concursul este destinat fiecarui blogger cu profil culinar. Concursul se desfasoara pe site-ul www.gustos.ro
Pentru a participa la concurs trebuie sa parcurgeti niste pasi simpli:
- sa publicati pe blogul personal in etapa de inscriere, o reteta cu cel putin o poza cu un preparat culinar traditional romanesc "ca la mama acasa"
- postarea retetei participante de pe blog trebuie sa contina textul "Descopar secretele delicioase ale tuturor mamelor cu noul Philips Multicooker pe Gustos.ro" si link catre pagina campaniei/concursului
- dupa publicarea retetei pe blogul culinar personal trebuie sa inscrieti reteta pe pagina Gustos.ro intr-un formular cu datele personale (nume si prenume, e-mal, adresa blog, link catre reteta).
Dupa ce bloggerii selectati pentru testare primesc produsele trebuie sa publice pe blog o recenzie a aparatului in urma testarii, apoi vor inscrie reteta realizata cu ajutorului lui Philips Multicooker pe pagina concursului.
Inscrierile pentru etapa de preselectie pentru testare se fac in perioada 1 - 14 octombrie 2013.
Pe 21 octombrie se vor anunta cei selectati pentru testare. Intre 25 octombrie - 7 noiembrie se vor testa produsele iar pe 15 noiembrie va avea loc anuntarea castigatorului.
La final se va publica un eBook cu retetele participante si autorii vor fi mentionati cu link catre blog.
Premiul consta in:
- pastrati gratuit unul din cele 10 Philips Multicooker, iar cea mai buna recenzie primeste un mixer vertical de mana Philips HR1372.
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu