vineri, 8 noiembrie 2013

Concurs Colgate Max White One 2013 - o garderoba noua pentru un zambet luminos






Ana Morodan, Andreea Ibacka, Cristina Mazilu si Irina Markovits v-au pregatit sfaturi pentru tinute pline de stil iar Max White One va ofera solutia pentru un zambet alb luminos. Urban Princess, Party Girl, Smart Casual Superstar sau The Ultimate Fashionista?...Colgate Max White One va provoaca sa va descoperiti stilul vestimentar si sa aflati cum sa deveniti un trendsetter. Campania promotionala "O garderoba noua pentru un zambet luminos" se desfasoara in perioada 8 noiembrie - 8 decembrie 2013. Pentru a participa trebuie sa:
- intrati pe pagina de Facebook Colgate Romania
- accesati aplicatia "Colgate MoodBoard"
- descoperiti tinutele propuse
- alegeti piesele vestimentare favorite si sa aflati ce stil va caracterizeaza
- finalizati aplicatia completand formularul cu nume si prenume, numar de telefon,data nasterii si adresa, pentru a putea primi premiul, in cazul in care va veti numara printre castigatori
- dati share si invitati-va prietenele pentru mai multe sanse de castig.
Premiile constau in:
- premii zilnice: 2 kit-uri Max White One + 40 de kituri MWO acordate in saptamana 26 noiembrie - 6 decembrie pentru concursul desfasurat pe site-urile celor 4 bloggerite (care recomanda la inceputul aplicatiei, haine caracteristice fiecarui stil vestimentar) ce vor desfasura un concurs in perioada mentionata mai sus, unde vor fi oferite 10 kit-uri de catre fiecare blog
- marele premiu: o garderoba noua pentru un zambet luminos.
Tragerile la sorti pentru premiile zilnice vor avea loc pana la maxim 2 zile departare fata de ziua pentru care se face extragerea.
Tragerea la sorti pentru marele premiu va avea loc pe 15 decembrie 2013 iar lista castigatorilor va fi disponibila pe pagina oficiala de Facebook Colgate Romania, dupa validarea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu