luni, 18 noiembrie 2013

Cum sa aratati mai tinere cu ajutorul machiajului?

Femeile au obiceiul sa-si tina varsta in secret, insa daca la aplicarea machiajului veti urma cateva reguli simple, va fi mult mai usor sa pastrati acest secret, iar machiajul in sine va arata impecabil, indiferent de varsta. Iar atunci cand tenul arata perfect, parul este stralucitor si buzele seducatoare, intregul vostru aspect va fi impecabil si nu veti avea cum sa treceti neobservate.
Pe masura ce pielea isi pierde din elasticitate, pe chip apar umbre care-i mai fura din stralucire, ii da un aspect tern si devine chiar mai imbatranita. Ingrijirea pielii este un lucru foarte important iar sistemul de ingrijire a pielii trebuie sa-l alegeti in functie de tipul tenului, astfel va veti mentine aspectul ideal al pielii.

Adaugand mai multa lumina in jurul ochilor, veti da un plus de luminozitate intregii fete. Aplicati un fard alb sau iluminator in colturile interioare ale ochilor, pe tample si pe mijlocul buzei de joc. Alegeti cu grija nuantele pentru fardul de pleoape. Fardul de pleoape in nuante naturale va pune in evidenta calitatile. Daca aveti riduri, aplicati fardurile de pleoape cu nuante sidefate foarte selectiv. De exemplu, doar in calitate de accent. De mare ajutor va va fi un rimel pentru alungirea genelor, pentru ca genele mai lungi vor face ca ochii sa arate mai odihniti. Insistati pe mijlocul genelor si nu dati cu rimel genele de jos, pentru ca dau un aspect dramatic si umbresc ochii. De asemenea arcadele luminate, bine ingrijite aduc un efect de lifting pentru intreaga fata.
Chiar daca nu s-a descoperit formula magica a intineririi, exista cateva coafuri care va fac sa pareti mai tinere. Atunci cand va strangeti parul intr-o coada de cal, trageti usor si pielea, ca intr-un usor lifting. Bretonul aduce si el un aer copilaresc, putand sterge de pe chip pana la 5 ani si ridurile de pe frunte.
Pentru a da volum buzelor folositi glossuri care au efect de volum atat prin pigmenti usor stralucitori, cat si prin ingrediente ce stimuleaza circulatia si dau un impuls colagenului sa mentina hidratarea, respectiv forma plina. In privinta culorii rujului trebuie sa mizati pe nuantele nu prea deschise sau o combinatie cu nuanta naturala a pielii ce vor face buzele vizual mai tinere. Nuantele de roz, piersica sau caramel arata perfect cu parul carunt. Evitati nuantele prea deschise sau palide, deoarece acestea vor da pielii un aspect tern. De asemenea, evitati o cantitate mare de particule sclipitoare pe buze.
Inainte de a aplica fondul de ten, pentru a scapa de laba gastei aplicati in locul respectiv putin balsam de buze si dupa cateva minute aplicati fondul de ten. Trebuie sa tineti seama si de cantitatea de fond de ten: daca veti aplica o cantitate prea mare acesta va evidentia, dar nu va masca ridurile. Daca aveti indoieli in privinta cantitatii fondului de ten, este mai bine sa-l aplicati intr-o cantitate mai mica.
Pentru crearea efectului de pometi rumeni naturali, folositi nuantele calde ale fardului de obraz si evitati nuantele prea sclipitoare, intrucat acestea accentueaza ridurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu