joi, 12 decembrie 2013

Concurs Touch 2013 - Fii Mos Craciun pentru un prieten si amandoi primiti cadouri!

Produsele antibacteriene Touch va protejeaza intreaga familie impotriva bacteriilor, punandu-va la dispozitie o gama diversificata de produse cu o formula speciala ce elimina 99,99% din bacterii si virusuri. Produsele Touch au actiune antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si fungicida. Pentru ca prietenii sunt de nepretuit, Tocuh va ofera ocazia sa le aratati cat de mult tineti la ei. De aceea au organizat concursul "Fii tu Mos Craciun pentru un prieten si amandoi primiti cadouri", ce se desfasoara in perioada 2 - 15 decembrie 2013. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa intrati pe pagina oficiala de Facebook Touch si sa salvati dintre cele 4 poze din regulamentul concursului, varianta de cadou pe care vreti sa o oferiti prietenilor. Pentru a salva poza dati click dreapta pe poza respectiva apoi trebuie sa o salvati in calculatorul vostru.
Dupa care intrati in aplicatie, completati formularul cu nume si prenume, e-mail, adresa completa, incarcati poza cu cadoul ales si scrieti numele a cel putin 3 prieteni (nume si prenume) carora doriti sa le faceti acel cadou, iar la final distribuiti concursul pe pagina voastra de Facebook.
Se vor acorda cate 3 premii duble (unul pentru participant si unul pentru prietenul castigator din lista) si constau in:
- varianta 1: Spuma Touch, Sapun solid, Gel antibacterian, Servetele 25 buc.
- varianta 2: Sapun lichid, Sapun solid, Spray antibacterian, Servetele 25 buc.
- varianta 3: Sapun spuma, Sapun solid kids, Gel antibacterian kids, Spray antibacterian kids.
- varianta 4: Sapun lichid, Sapun solid, Gel antibacterian, Servetele 70 buc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu