joi, 12 decembrie 2013

Revista Asul Verde Decembrie 2013 - ultimul numar

Craciunul se apropie si odata cu el noul si ultimul numar al revistei Asul Verde din decembrie 2013. Indiferent de varsta si religie, Craciunul este asteptat cu entuziasm de toata lumea. Atmosfera de Craciun ne aduce bucurie si ne aduce aminte de copilarie, de emotia asteptarii impodobirii bradului, de clipa la care visam sa-l intalnim pe Mos Craciun cand ne aduce cadouri. Decembrie este luna cadourilor, colindelor, viselor devenite realitate, reuniunii familiei si luna bunei dispozitii (exceptand stresul cumparaturilor si al pregatirilor). Asul Verde si-a facut bine lectiile si ne prezinta o serie de articole foarte interesante si potrivite pentru luna decembrie. Iata ce articole regasim in noul numar din decembrie:
  • Craciunul se aproprie la fel si goana dupa cadouri. Inainte de a va sacrifica pusculita trebuie neaparat sa cititi indreptarul privind modul in care se ofera cadourile de sarbatori. Regula cea mai importanta este sa nu le oferiti fiindca trebuie, si nici sa daruiti lucruri vechi ramase prin casa (acestea le puteti da cu alta ocazie).
  • Scarlatina, rubeola, rujeola, varicela sau oreionul sunt nume de boli cu care se confrunta majoritatea copiilor. Din ce cauza sunt obligatorii aceste boli si la ce varsta se manifesta? Pot aparea complicatii din cauza acestor afectiuni? Ce optiuni de tratament au copiii afectati de aceste boli? Raspunsul acestor intrebari il detine medicul specialist pediatru Dr. Nicoleta Maxim, care ne va spune tot ce vrem sa stim despre bolile copilariei. Simptomele acestor boli sunt de obicei usoare la copiii sanatosi, insa la adulti pot fi sevre (tin minte ca am avut oreion pe la 5 ani, nici nu l-am simtit avand in vedere ca era iarna si oricum trebuia sa stau in casa, iar singura neplacere pe langa umflatura era senzatia de discofort si intepatura la inghitit; rujeola mi-a aparut pe la 9 ani cand era vara, si am avut noroc ca mi-a aparut doar de la gat in jos, iar bunica ma punea sa fac baie intr-o combinatie de ceaiuri, ma uscam la caldura soarelui si imbracam rapid haine curate, de 2-3 ori pe zi).
  • Marea majoritate a acestor boli sunt de origine infectioasa, virala sau bacteriana si de cele mai multe ori ele se vindeca de la sine, fara alte interventii. Problemele apar atunci cand sistemul imunitar al copiilor este slabit si bolile care ar trebui sa se vindece spontan incep sa aiba complicatii, necesitand spitalizari, tratamente medicamentoase, analize s.a. In domeniul imunitatii, medicina naturala poate veni cu un aport extraordinar, ajutand organismul copiilor sa se vindece spontan dar si medicatia.
  • plutesc prin aer, se lipesc de clantele usilor, de telefoane si de maini: virusuri minuscule, bacterii sau fungi. Armate intregi de agenti patogeni incearca neincetat sa patrunda in organism. Aflati cum sa va aparati de acestia in pragul iernii, citind toate recomandarile oferite de Asul Verde.
  • Intepaturi, zvacnete, tiuituri: cateodata constatam aparitia unor simptome neobisnuite in corpul nostru. Cele mai multe sunt inofensive, dar unele trebuie investigate pentru a li se lamuri cauzele. Citind revista vom invata cum sa interpretam corect semnalele corpului.
  • A venit iarna si o privire obosita anuleaza orice urma de frumusete. Dar in paginile revistei vom afla numeroase remedii pentru frumusetea ochilor: lotiuni, masti, masaje, exercitii de concentrare, comprese s.a.
  • Sunt cateva momente in an cand caloriile pandesc dupa fiecare colt, iar Craciunul si Revelionul inseamna o infulecare pe rupte de sarmale si carnati. Dar Asul verde ne ofera solutia pentru a nu ne ingrasa se Sarbatori. Kilogramele depuse la sarbatori sunt o problema deoarece ele nu mai scapam de ele niciodata.
  • Vegetarian sau clasic, cu curcan la cuptor, cele doua meniuri prezentate in Asul Verde vor satisface toate gusturile invitatilor vostri.
  • Mai credeti in Mos Craciun? Mai exista vreo legatura intre Craciunul de astazi si Craciunul de altadata? Trei invitati de la revista "Formula AS" isi deschid sufletul cu privire la acest subiect.
  • Sapte adevaruri despre iubire: oamenii de stiinta nu vor obosi niciodata sa explice logic uimitorul miracol al iubirii. In paginile revistei sunt selectate pentru voi, cateva studii extrem de interesante, ce va lasa, totusi, suficient spatiu sa visati.
  • Alte articole pe care le veti descoperi in noul numar Asul verde din decembrie 2013: Farmacia naturii (pufulita si remedii pentru suferintele femeiesti); Imbaiati-va ca sa fiti in forma; Viata in doi: weekend cu dragoste; Yoga pentru suflet; Indispozitie pe faras; Din lumea plantelor: Maria Treben, Scoala plantelor medicinale;  Din lumea animalelor: Intamplari din padurea alba; Antologia leacurilor de sanatate - Litera T, U, V, Z; Horoscopul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu