marți, 7 ianuarie 2014

Cristalele care va ajuta sa slabiti

Acumularea exagerata de kilograme este un dezechilibru al organismului si se manifesta mai intai in campul energetic al omului, insa exista cristale care regleaza acest aspect desi ar parea de domeniul Sf-ului. Maestrii spirituali spun ca orice dezechilibru al organismului se manifesta mai intai in campul energetic al acestuia. Prin urmare, e mai logic sa vindecam cauza si nu efectul - kilogramele in plus. Iar printre motivele unei siluete supradimensionate se numara lipsa vointei, senzatia continua de pofta si foame, mancatul pe fond emotional. Iata care sunt cristalele care ne ajuta sa scapam de kilogramele in plus:
1. Rodocrozit - va scapa de tendinta de a gasi tot felul de scuze ca sa renuntati la dieta, sa nu faceti miscare, sa nu duceti o viata echilibrata. Aceasta asumare a responsabilitatii pentru ceea ce sunteti si ce faceti vine impreuna cu o crestere a respectului de sine, care va functiona ca un catalizator in demersul vostru, gratie rodocrozitului.
2. Citrin - piatra curajului si a optimismului va va trece cu bine peste toate hopurile curelor de slabire si ale relatiei cu cei din jur in tot acest timp.
3. Beril - in varianta sa de culoare galbena, protejeaza stomacul. energia sa echilibreaza apucaturile celor aplecati spre satisfacerea frecventa a poftelor culinare.
4. Apatit - are marea calitate de a scadea pofta de mancare, dar si de a elimina toxinele din organism. Accelereaza metabolismul si te indruma energetic spre adoptarea unei alimentatii sanatoase.
5. Cuart roz - ajuta la refacerea emotionala dupa traumele afective, iar stresul este cel care provoaca astfel de tulburari. Prin inlaturarea problemelor emotionale, sunteti cu un pas mai aproape de un comportament gastronomic echilibrat.
6. Ametist - stimuleaza digestia si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. De asemenea tine dependentele sub control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu