În primul rând, dacă ați cumpărat rodia tare și vi se pare crudă lăsați-o câteva zile pe masă pentru a se coace. Când e momentul desfacerii, presați rodie cu palma pe fiecare parte a rodiei pentru a o stoarce un pic și de a mai elibera din presiune. Dacă nu veți face asta și o tăiați în jumate vă veți murdări de sucul rodiei.
După ce ați presat-o bine, tăiați rodia în jumătate. Luați un bol și scurgeți fiecare jumătate de rodie ca și cum ați stoarce o portocală sau o lămâie. În final, luați un cuțit sau puteți folosi degetele pentru a scoate sâmburii din fiecare jumătate.
Folosind această modalitate nu veți avea surprize de a câtea pielița prinsă de sâmburi în bol așa cum am văzut într-un tutorial și nu veți pierde o cantitate semnificativă din suc curățând rochia într-un bol cu apa rece.
Sper că vă puteți descurca. Eu ador combinația între sâmburi de rodie și sucul de rodie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu