miercuri, 5 februarie 2014

1285 Muscle si XM Recovery - construieste masa musculara

Pentru pasionatii de fitness care vor sa puna ceva masa musculara pe ei intr-un timp scurt sunt destule produse in comert care te vor umple cu muschi insa numai daca te tii intens de un program potrivit de sala. Astazi va prezentam 1285 MUSCLE, o formula revolutionara care creste rezistenta,energia si puterea. Cu 1285 MUSCLE vei putea sa te antrenezi asa cum n-ai mai facut-o niciodata. Aceasta formula foloseste beneficiile oxidului nitric in crearea unui supliment care sa duca la cresterea masei musculare.
Pe langa oxidul nitric, 1285 MUSCLE contine si calciu, vitamina B9, L-Taurina, Vitamina C, leustean si L-Citrulina. Despre aceste ingrediente cred ca stiti destul despre efectele benefice pentru sportivi.



Intorcandu-ne la oxidul nitric, acesta este un aditiv influent care relaxeaza in mod natural celulele musculare netede din jurul vaselor de sange. Aceasta largeste peretii interiori ai arterelor. Acest proces va maximiza livrarea de oxigen si alte substante nutritive catre acesti muschi. Aceasta inseamna ca, in timpul antrenamentelor, rezistenta si puterea vor fi crescute in timp ce oboseala va disparea.

Pe langa 1285 MUSCLE mai aveti nevoie si de XM Recovery, un supliment care detoxifiaza si arde grasimile.
Pret 1285 Muscle: 1 flacon + 1 flacon XM Recovery 147 lei.

A incercat cineva 1285 Muscle? Da rezultate? Ati pus ceva muschi?

8 comentarii: