miercuri, 5 februarie 2014

Oferta Orange de Valentine's Day - alege si primesti un voucher cadou

Mai este putin pana la Ziua Indragostitilor iar Orange a pus la bataie cateva oferte cu aceasta ocazie, asta daca aveti de gand sa faceti o achizitie din magazinele Orange. Intra pe www.orange.ro si cumpara un telefon sau o tableta din cele recomandate pe site si primesti un vocuher cadou pentru un alt smartphone sau tableta, impreuna cu un nou abonament sau prin prelungirea celui existent. Oferta speciala de Sfantul Valentin este valabila intre 4 - 28 februarie. Voucherul il primesti pe e-mail, imediat dupa livrarea comenzii initiale, iar valoarea acestuia depinde si de modelul telefonului sau al tabletei cumparate. Iata care va fi valoarea voucherului in functie de telefonul sau tableta cumparata:
- 30 de euro pentru oricare din modelele HTC recomandate
- 30 de euro pentru oricare din modele Orange recomandate
- 40 de euro pentru oricare din modelele Nokia recomandate
- 40 de euro pentru oricare din modelele Sony recomandate
- 50 de euro pentru un iPhone 5c
- 50 de euro pentru oricare din modelele Samsung recomandate
- 70 de euro pentru oricare din modelele LG recomandate
- 80 de euro pentru oricare din modelele BlackBerry recomandate.
Nu uitati ca numarul de vouchere cadou pentru fiecare model de telefon este limitat. Voucherele sunt valabile pana pe 31 martie 2014.
In plus beneficiati de transport gratuit la achizitia unui accesoriu pentru telefon sau tableta, si daca platiti comanda cu cardul. Pentru comenzile ce contin accesorii de minim 15 euro, veti primi cadou un card de memorie Kingston de 4 GB.

2 comentarii:

  1. Oferta pentru telefoanele Samsung se referea doar la telefoanele smartphone, sau era pentru orice fel de telefon din oferta? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru orice telefon din oferta, insa oferta prezentata mai sus nu mai este valabila. In schimb au o alta oferta speciala de primavara, care este asemanatoare ;)).Cu placere, o seara deosebita!

    RăspundețiȘtergere