joi, 1 mai 2014

Extreme mass - creatina pentru cresterea masei musculare

Mersul la sală a devenit ceva obișnuit pentru populația tânără iar pătrățelele împreună cu un spate impresionant vezi destul de des. V-ați întrebat vreodată dacă ceea ce vedeți e rezultatul muncii la sală, alimentație și odihnă? Cele 3 chei ale lacătului forței brute echilibrată cu un design perfect al mușchilor nu sunt crezute de tineri care recurg la suplimente nutritive nocive de cele mai multe ori. Am aflat de efectele adverse ale creatinei. Luată în cantități nu face rău, chiar e indicată dar în felul în care o consumă body builder-ii e ceva de speriat. Extreme Mass se bazează pe creatină acompaniată cu apilarnil, ceva asemănător cu laptele de matcă cu proprietăți terapeutice cunoscute pentru stimularea apetitului, stimularea memoriei și capacității intelectuale, stimularea functionării glandelor suprarenale.
Luând creatină vei avea o doză de energie mult mai mare care te va ajuta să execuți mai multe repetări conducând la creșterea masei musculare. Nu vă luați după descrierea produsului Extreme Mass. Nu veți vedea rezultate după 2 zile? Rezultate ar trebui să puteți vedea abia după câteva luni bune de sală, alimentație corectă și odihnă. Suplimentele alimentare sunt necesare dar nu atât de mult cât se anunță în reclame.
Cat costa Extreme Mass? Un flacon cu 60 de capsule costă 125 lei dar dacă comanzi 2 capsule vei beneficia de al treilea gratuit.
Alternative la Extreme mass ar putea fi. Un exemplu e Redis, unde Creatina R tablete are pretul de 19 lei, 90 tablete.
Ați încercat Extreme Mass? Ați văzut rezultate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu