joi, 10 aprilie 2014

Revista Asul Verde Aprilie 2014

Aprilie a sosit, plin de privelisti frumoase, miresme de iarba verde, de apa si de pamant. Odata cu luna aprilie si-a facut aparitia si noul numar Asul Verde, in care descoperim o multitudine de articole de mare interes si foarte utile pentru sanatatea si frumusetea noastra. Toti avem nevoie de mangaieri si imbratisari iar pentru copiii nascuti prematur exista si o tehnica speciala care ii ajuta sa se dezvolte la fel ca si ceilalti copii nascuti normal. Tehnica "piele pe piele" pentru copiii nascuti prematur, a fost conceputa in Columbia, la inceputul anilor '70. Contactul dintre un copil nascut prematur si unul din parintii sai ajuta la recrearea intimitatii pierdute prin nasterea inainte de termen.
Cercetatorii din Israel, care au preluat procedeul, afirma ca atingerea pielii ii ajuta pe copii sa se recupereze mai repede, sa doarma mai bine, sa dobandeasca mai repede deprinderile varstei. Tehnica li se potriveste si copiilor nascuti la timp, dar care sufera de colici, insomnie si crize de plans. Despre parinti nu se spune nimic, dar, si pentru ei, atingerea este la fel de benefica. Mama si tata au si ei nevoie de mangaieri. Iata principalele articole ale revistei Asul Verde pe care le putem citi cu multa atentie mai ales acum, cand ploaia ne tine mai mult in casa:
  • Din februarie in paginile lunare ale revistei vom gasi toate informatiile despre principalele tipuri de cancer. In numarul din februarie a fost prezentat cancerul pulmonar, in numarul din martie a fost cancerul de proastata, iar in numarul prezent gasim toate informatiile despre cancerul mamar, un obstacol peste care se poate trece, conform Prof. dr. Alexandru Blidaru (medic primar de Chirurgie Generala, medic primar de Oncologie Medicala, cu supraspecializari in Chirurgie Oncologica si Ginecologie Oncologica, medic specialist in Chirurgie Plastica si Reconstructiva, Doctor in Medicina). Care sunt simptomele specifice cancerului mamar? Care sunt factorii care intervin in declansarea cancerului mamar? Care sunt cele mai bune metode de diagnosticare a cancerului mamar? Acelasi tip de cancer difera de la o pacienta la alta? Ce protocoale medicale dau cele mai multe sanse pacientelor? Cand li se poate face reconstructie mamara pacientelor operate? Tratamentul este individualizat ori se aplica o schema standard? La toate aceste intrebari si la multe altele ne va raspunde Prof. dr. Alexandru Blidaru.
  • Cateva tratamente naturale ale cancerului mamar cu ajutorul plantelor medicinale, laptisorului de matca, mierii, seleniului organic, zeolitului, alimentatiei si vindecarea emotionala.
  • Carbunele vegetal lasa urme urate, negre, pe buze si dinti dar are reputatia de detergent neintrecut al intestinelor. Calmeaza balonarile si arsurile la stomac, albeste dintii si improspateaza respiratia, eficient in otravirea cu ciuperci, intoxicatii alimentare, gastro-enterita si diaree.
  • Hipertensiunea este o boala moderna a societatii si ii atinge mai ales pe cei stresati si pe petrecareti. Cum puteti imbatrani in ciuda faptului ca sunteti hipertensiv, aflati de la medicul italian Giulio Missimer.
  • Mainile sunt o capodopera a anatomiei si poseda insusiri uimitoare: mangaie, strang cu putere, fac instrumente muzicale sa cante, muncesc, pot inlocui cuvinte si transmit sentimente. Asul Verde ne prezinta exercitiimyoga pentru maini si degete, antrenamente si sfaturi pentru intinerirea mainilor cu 30 de ani. 
  • Lotiunea tonica este un produs pe care multe femei il trec cu vederea, pentru ca nu stiu ce beneficii are pentru frumusete. Necesara pentru o ingrijire completa si eficienta a pielii, aceasta improspateaza, curata, inchide porii si restabileste pH-ul natural si in acelasi timp recupereaza tonusul, previne si amelioreaza ridurile. Daca nu doriti sa o achizitionati din magazine o puteti face acasa, tot ce trebuie sa faceti este sa folositi retetele din Asul Verde.
  • E vremea lor! Papadiile aurii s-au aprins ca niste stele in verdele ierbii, dand semn ca primavara a sosit cu adevarat. Pretuite pentru frumusetea lor luminoasa si inmiresmata si pentru bucuria pe care o raspandesc, gingasele flori mai ascund o taina nepretuita: ajuta la frumusetea tenului.
  • Petrecem la locul de munca mai mult timp decat in orice alta parte. Recomandarile din Asul Verde va pot ajuta sa reduceti efortul orelor de munca si mai ales, sa fiti mai activi in timpul petrecut la serviciu.
  • Alte articole din revista: Banuteii ("puii" de margarete cu petalele lor rozalii, adunate in jurul unui banut de aur); Infarctul la barbatii peste 50 de ani - Ajutati-va partenerii; Gimnastica faciala; Intrebari si raspunsuri - Dietele de slabit; Nutritie - Feluri cu ridichi albe si rosii; Amintiri din lumea verde; Viata in doi - Doi pe un balansoar; Stil de viata - Topul primelor 10 meserii care provoaca cele mai multe divorturi; Leacuri arhaice din Carpati; Leacuri cu esente de primavara: Puterea mugurilor; Din lumea animalelor - Iepuras coconas a fugit peste imas; Antologia leacurilor de sanatate - Litera C; Aprilie - Zodiacul sanatatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu