marți, 13 mai 2014

Concurs pentru tatici Cord Blood Center RO 2014

Cord Blood Center Medical este prima si cea mai mare banca de celule stem din Romania. Cu ocazia Zilei Tatalui, sarbatorita in acest an pe data de 11 mai, Cord Blood Center Medical a organizat un concurs special pentru tatici. Tatal este supereroul pregatit sa faca fata tuturor provocarilor si responsabilitatilor unui parinte, este protector, sustinator si iubitor, dar in acelasi timp gata oricand sa intre in lumea celor mici, sa ii incurajeze sa isi manifeste creativitatea si sa porneasca impreuna catre noi aventuri. Concursul pentru tatici are loc in perioada 13 - 18 mai 2014. Pentru a participa trebuie sa intrati pe pagina de Facebook Cord Blood Center RO, sa deveniti fani ai pagini apasand butonul de "Like", apoi sa accesati aplicatia "Concurs pentru tatici" si sa:
- apasati "submit an entry" si incarcati fotografia voastra si a copilului vostru
- apoi completati formularul ce trebuie sa contina urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, orasul, numarul de telefon si urarea voastra catre ceilalti tatici din Romania.
Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi afisati pe pagina de Facebook Cord Blood Center RO pe data de 19 mai 2014.
Premiile constau in:
- 10 premii ce constau in cate un pachet de cosmetice pentru barbati marca Nivea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu