joi, 22 mai 2014

Noua dieta de vara pentru o talie subtire, piele luminoasa si multa energie

Unele dintre secretele unei diete reusite il reprezinta varietatea, dar mai ales gustul preparatelor. De aceea o varianta mai accesibila si plina de culoare a unui meniu, va va face sa urmati acest regim timp de doua saptamani pentru a scapa lejer de cateva kilograme. Cu ajutorul acestei diete veti avea o talie de viespe, o piele mai luminoasa si mai multa energie.
Iata meniul pentru 7 zile:
Luni
Mic dejun: o clatita de hrisca + un iaurt sau un pahar cu lapte + jumatate de grapefruit sau o limonada.
Pranz: file de peste cu legume gatite dupa plac cu o lingurita de ulei de masline.
Gustare: trei prune sau doua bucatele de ciocolata neagra sau un mar.
Cina: pui cu lamaie si chimen, fasole verde, o felie de paine integrala.
Marti
Mic dejun: un iaurt sau un pahar cu lapte + terci din tarate de ovaz + jumatate de mango sau trei rondele de ananas.
Pranz: o banana cu jumatate de ora inainte de a manca, apoi friptura de pui sau curcan la gratar + o salata de cruditati.
Gustare: zece migdale si doua caise.
Cina: paste integrale cu o lingurita ulei de masline, un praf de sare si legume.
Miercuri
Mic dejun: doua clatite din hrisca cu doua lingurite de miere + un suc natural de morcovi si portocale.
Pranz: jumatate de grapefruit cu jumatate de ora inainte de a manca, apoi salata de pui cu legume.
Gustare: o banana sau doua bucatele de ciocolata neagra.
Cina: somon la aburi cu salata de sfecla rosie, marar, avocado si usturoi.
Joi
Mic dejun: un pahar cu lapte + cereale integrale cu fructe uscate + limonada.
Pranz: carne de vita cu ceapa si piper rosu + salata de rucola cu zeama de lamaie si sos vinegreta.
Gustare: zece alune, un mar.
Cina: friptura de vitel cu legume la abur/gratar.
Vineri
Mic dejun: o clatita din hrisca cu zahar vanilat + un sfert de pepene galben.
Pranz: salata cu tofu cu legume + o felie de paine din faina integrala.
Gustare: un shake de zmeura cu lapte sau capsune proaspete.
Cina: pui la gratar + salata de rosii cu ceapa sau o portie de orez salbatic cu legume (mazare, morcovi).
Sambata
Mic dejun: o clatita din hrisca + salata de mango si capsune.
Pranz: friptura de vita cu rosii, ceapa si salata verde.
Gustare: zece alune.
Cina: salata de ton cu porumb + salata verde + masline + zeama de lamaie + un praf de sare.
Duminica
Mic dejun: o clatita din hrisca cu o lingurita de miere + un shake de ananas cu fulgi de cocos (preparat la blender).
Pranz: pui cu salata de patrunjel, morcovi, rosii, zeama de lamaie, sare si o lipie graham.
Gustare: un pumn de fistic.
Cina: piept de pui cu ardei copti si salata de morcovi cu mar.

Ce spuneti despre acest meniu? Vi se pare un regim usor de tinut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu