marți, 1 iulie 2014

Inghetata Fantasia di Mamma Mia

Propun sa facem un boicot si sa nu mai facem comenzi la Mamma Mia. Cea mai mare pizzarie din Iasi avea obiceiul de a-si indulci clientii care comanda online cu un ecler. Desi nu era cel mai senzational ecler avea totusi un gust aparte si mergea perfect dupa o pizza copioasa. Cu timpul ecler-ul s-a transformat in mini-ecler. Cine stie poate baietii si-au dat seama ca lucreaza in pierdere. Venind vara, au crezut ca o sa dea lovita cu inghetata din propria curte: inghetata Fantasia di Mamma Mia. Cea mai proasta inghetata pe care am putut sa o mananc. Fie ca e de capsuni sau de vanilie acelasi gust infect.
Nemaisuportand inghetatele bagate pe bat (poti sa le refuzi daca vrei dar daca e ceva gratis de ce sa nu alegi) scriu in mentiuni atunci cand comand pizza online de pe www.mammamia.ro ca as dori celebrul ecler transformat in mini ecler in loc de inghetata Fantasia. Din pacate, tot cu inghetata m-am pricopsit. Nu sunt genul de a-si spune oful cuiva care nu are nicio treaba cu problema mea. Ma refer la curier. Baiatul cu pizza nu e vinovat. Cine a preluat comanda si cine a impachetat-o.
Insa de atunci nu am mai comandat pizza de la Mamma Mia. Voi, cei care comandati pizza tot Fantasia di Mamma Mia primiti cadou?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu