luni, 28 iulie 2014

Revista Asul Verde August 2014

Numărul din august al revistei Asul Verde ne prezintă pentru început cartea de vizită a lunii August, regele Soare. Dar iată ce mai cuprinde revista Asul Verde august 2014:

  • Doctorul Cătălin Dumitru medic specialist chirurghie oro-maxilo-facială la Spitalul Universitar de Urgență Miliar Central "Dr. Carol Davila" face o analiză amplă asupra cancerului oral. Tipurile de cancer, afecțiuni și simptome ale acestei boli.
  • În farmacia naturii Sulfina ocupă un spațiu important. Planta este folistă în tratamente interne cum ar fi insufiență venoasă, edeme, insomnii, afecțiuni hepatice și urinare dar și în tratamente externe pentru conjunctivite, gingivite, ulcerații ale pielii, dureri reumatice, boli de piele, răni, furuncule, reumatism
  • Deși este ultima lună de vară, august aduce și cele mai toride călduri. Recomandările din Asul Verde vă vor fi foarte folositoare. Soluții care țin în frâu hipertensiunea și împiedică sângele să-și facă de cap
  • Sunteți un bolnav care se ignoră? Există un număr mare de maladii "silențioase", care ar ptuea fi detectate mai devreme, printr-o simplă analiză biologică sau printr-un examen medical. 
  • eresuri alimentare, hrana, între mituri și adevăr. Alimentația sănătoasă este una dintre temele cele mai dezbătute ale timpului în care trăim. Dar știe cineva sigur care hrană ne face bine și care nu, care ne îngrașă și care ne ajută cu adevărat să slăbim? În pagina de sănătate, veți afla câteva adevăruri despre miturile legate de alimentație.
  • un leac uitat in dulap, bicarbonatul de sodiu. 
  • legume și fucte care topesc grăsimea. Mai puține kilograme, dar cu stomacul plin. Dacă vreți să slăbiți și ați încercat în zadar, regimurile la modă, înainte să vă lăsați păgubași, mai acordați-vă o șansă, pe care nu va trebui s-o mai plătiți flămânzind. Este vorba de o dietă bazată pe alimente care au capacitatea să topească grăsimile.
  • Test. Copilul dvs este mai inclinat înspre știință, cultură sau afaceri? Descoperiți-i aptitudinile la timp.
  • 1001 rețete împotriva reținerilor de apă.
Suplimentul lunar de terapii și viață naturistă al revistei "Formula AS", Asul Verde poate fi găsit la chioșcurile de ziare în fiecare lună. Preț 3.5 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu