miercuri, 8 aprilie 2015

Trucuri pentru parul subtire

Sa dai forma unui astfel de tip de par este o adevarata provocare, dar nu o misiune imposibila. 
Tunde parul in scari - este cea mai buna tunsoare pentru parul subtire, care e moale si greu de aranjat. Taiat drept, el isi mentine cu greu forma. Un pic de spuma pentru volum si uscarea lui cu capul in jos sunt alte trucuri care fac podoaba capilara sa para mai bogata. De obicei, difuzorul este un accesoriu folosit pentru parul cret, insa aerul distribuit de la radacina ajuta parul sa capete mai mult volum si sa-si pastreze forma mai mult timp.

Foloseste produse de coafat cu zgarcenie - cea mai mare greseala in cazul parului fin este folosirea unei cantitati prea mari de spuma, apoi de fixativ. Foarte repede parul isi pierde forma si se pleosteste. Si nu-i de mirare, pentru ca toate produsele actioneaza ca niste greutati pentru firul de par. Aplica un pic de spuma, doar cat sa te ajute sa-i dai forma.
Foloseste sampoane pentru volum si densificare - acestea ii dau parul mai mult decat forta si volum, ii refac structura si il redensifica. Extractul din fibra de in ofera volum de la radacina, ceaiul verde da forta parului iar filloxane, un ingredient activ, patrunde in fibra capilara si o ajuta sa se umple din interior.
Incearca gama Elseve L'Oreal Fibralogy, gama Klorane cu extract de in, gama Garnier Ultra Doux Honey Treasures sau Pantene Thick&Strong.
Folosirea temperaturilor scazute ale uscatorului reduce efectul static, mentine umiditatea in par, dar si beneficiile aduse de balsam. E bine sa eviti folosirea placii sau a ondulatorului, instrumente foarte fierbinti, care fragilizeaza si mai mult fibra capilara.
Desi tratamentele chimice ii dauneaza, colorarea regulata ii poate aduce un plus de forta si consistenta. Pigmentul din vopsea intra in structura firului si il acopera, devenind astfel putin mai gros. Dar pentru a-i mentine cat mai mult aceasta formula, e bine sa folosesti balsamuri care sa tina cuticulele inchise si culoarea sa ramana sigilata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu