sâmbătă, 4 aprilie 2015

Concurs Kalapod.ro 2015 De Paste castiga o Tableta si alte sute de premii!

Kalapod.ro este un brand de incaltaminte cu preturi foarte mici (mai ales daca sunteti pe faza si la reduceri), atat pentru femei cat si pentru barbati si copii. Daca va doriti pantofi de ocazie, pantofi sport, ghete, balerini, botine, tenisi sau cizme, produse de ingrijire incaltaminte, Kalapod.ro are tot ce va doriti.
Dupa atatea promotii, iata ca si un concurs isi face aparitia...Participa la tombola si poti castiga o tableta Android, unul din cele 3 seturi cadou cu ceas la alegere sau unul din permiile oferite pe loc (1000 de vouchere de reducere in valoare de 5%,  200 de vouchere de 10% sau 100 de vouchere de 15% - eu am avut putin noroc si am castigat pe loc reducerea de 15%), completand formularul concursului cu nume si prenume, adresa de e-mail si numar de telefon.
Cand ai terminat de completat oul din dreapta se va colora, atunci trebuie sa dai click pe el si vezi daca ai castigat unul din voucherele de reducere. Chiar daca ai castigat sau nu reducerea, esti inscris automat la tragerea la sorti. Insa, daca dai share la concurs pe Facebook mai primesti o sansa in plus.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu