sâmbătă, 30 mai 2015

Păreri despre șamponul Valquer - stop căderii părului având ca exemplu Giulia Anghelescu

Afecțiunea secolului 21 e cu siguranță căderea părului. Afectând atât bărbații cât și femeile, căderea părului e o povară grea. Iar pentru femei, podoaba capilară are o însemnătate supremă. Bărbații mai pot trăi fără repercusiuni în fața calviției.

Citind Kanald.ro dau despre o știre având ca subiect principal Giulia Anghelescu și cum a scăpat de căderea părului. Evident e o reclamă la un șampon și nu avem de unde să știm că artista chiar a folosit șamponul Valquer.

Dar să vorbim strict de șampon. Am intrat pe site-ul lor www.valquer.ro și află că au creat un șampon diferit de ce există pe piață, fie că e vorba șampon regenerant sau șampon împotriva căderii părului. Valquer este un șampon fără PH acid, fără parabeni, sulfați și conservanți. Ingredientele active elimină problemele scalpului, stopează căderea părului și oferă strălucire părului. Evitând căderea părului, firele se vor putea regenera fără a pierde teren în fața celor care cad.




Cum se folosește samponul Valquer? Ca orice șampon obișnuit, aplicați o cantitate mică de șampon Valquer pe părul umed, masați bine scalpul si apoi clătiți.

Repetati operatiunea si lasa-l sa actioneze un minut pe par. La final clatiti bine parul.


Iar acum să vorbim despre preț, că asta e cel mai important:

Pret sampon Valquer - 60 de lei

Alaturi de samponul Valquer puteti utiliza si Masca Alisadora.

Masca Alisadora de la Valquer hraneste firele de par cu keratina naturala, hidrateaza fara sa ingrase, reda stralucirea si vitalitatea.

Cu ajutorul acestui tratament firele de par se ingroasa prin efectului keratinei si astfel devine mai rezistent si usor de coafat.

Pret Masca Alisadora - 70 de lei


Am deschis acest articol pentru a afla părerilor persoanelor care au încercat acest produs, iar spațiul de comentarii e nepărtinitor, evitând astfel mărturiile false despre șamponul Valquer.
Doar citind, principalul avantaj pe care îl văd la acest șampon este lipsa ingredientelor nocive. Despre căderea părului încă nu ne-am făcut o părere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu