joi, 13 decembrie 2012

X Cell Glo (gelul care albește dinții)

Deși nu am încredere în produsele de curățat dinții scriu acest articol pentru oamenii care m-au rugat să caut produse de acest gen...ca deh, lenea e mare atunci când e vorba de un drum la stomatolog.
Albirea dinților acasă e o industrie care se apropie cu pași rapizi de industria produselor de slăbit. Apar zeci de metode și geluri care îți promit dinți albi ca zăpada. Dar cred că majoritatea sunt încântați când văd pozele înainte și după cu dinții galbeni și albi mai ceva ca în reclamele la pastele de dinți. X Cell Go este un pix cu gel care se aplică pe partea frontală a dinților. Se lasă gelul să se usuce 30 de secunde. Asta e tot ce e de făcut.

Pixul cu gel X Cell Glo conține gel pentru 30 de aplicări. Rezultate se vor simți după o săptămână. Secretul constă în peroxid de hidrogen, care are acțiunea unui agent de albire. Vă întreb pe voi, cititorii, care vreți dinți albi. Mergeți la dentist sau ați cumpăra X Cell Glo la prețul de 99 lei.
Aștept păreri.

9 comentarii:

  1. Am cumparat acest produs in urma cu 2 saptamani. Sincer, se vede o diferenta, iar dintii par mai albi. Nu ai nimic de pierdut daca o sa cumperi acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  2. unde il gasesc? se gaseste cumva si in farmacii sau supermaket?

    RăspundețiȘtergere
  3. Se gaseste online pe site-ul http://www.dintialbi.net/ , chiar e si o oferta cumperi unul si primesti 2;))...

    RăspundețiȘtergere
  4. ma intereseaza daca au dat rezultat acest produs ...ms

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca stie cineva ceva asemanator doar ca pentru piele nu ezitati liviu_simplu ,cat despre acest pix ... ok albeste el dar cat de sensibili vor vi dinti mai ales dupa cel deal II-lea pix consumat?

    RăspundețiȘtergere
  6. UNDE E FACUT GELUL ASTA ? STIE CINEVA ? IN CE TARA?

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul e facut in Anglia.

    RăspundețiȘtergere
  8. am cumparat dar nu am niciun rezultat. vreau banii inapoi,

    RăspundețiȘtergere