marți, 5 februarie 2013

Numai 45 sunt norocoase în cadrul concursului Europa FM

Tu știi frecvența radio-ului favorit? Dacă se va ivi ocazia de a câștiga un premiu în schimbul răspunsului "De pe ce frecvență asculți Europa FM" și nu știi...
Concursul "45 sunt norocoase" se desfășoară în perioada 4 februarie - 29 martie 2013, prin intermediul postului de radio Europa FM, de luni până vineri.
Pentru a participa la concurs, ascultătorii Europa FM trebuie să asculte programele postului, să prindă semnalul sonor ce anunță concursul și în decurs de 10 minute de la difuzarea semnalului sonor să trimită la numărul 1721 cu textul EUROPA FM PE ACEEASI FRECVENTA CU TINE.
Pentru mai multe șanse de câștig, ascultătorii pot trimite mai multe SMS-uri.
Participanții înscriși pot câștiga prin tragerea la sorți, suma de 100 euro dacă știu răspunsul corect la întrebarea legată de frecvența pe care ascultă postul de radio Europa FM în orașul lor. (45 regiuni - 45 frecvențe).


Frecvențele radio sunt alocate de o autoritate controlată de Parlament, ANCOM, responsabilă pentru buna utilizare a spectrului radio care este o sursă limitată. Mai multe radiouri pot folosi aceeași frecvență, cu condiția ca ele să nu acopere aceeași regiune. Să luăm un exemplu, Kiss Fm emite pe frecvența 91,9 în Iași dar tot pe aceeași frecvență emite și Radio Sfântu Gheorghe. Acest lucru e posibil pentru ca cele 2 orașe se află la distanțe mari și nu există interferențe din cauză ca sursele de radiație acoperă zone de serviciu ce nu se intersectează.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu