marți, 4 noiembrie 2014

Va fi cutremur mare in Romania in 2015?

Cutremurul din 22 noiembrie 2015 de 5.7 grade pe scara Richter produs în Vrancea la o adâncime neobișnuită pentru acest punct seismic (doar 40 km adâncime) ne-a trezit frica de cutremure. Ne punem întrebarea "Va fi cutremur mare în România în 2015?". Asta nu ne poate spune nimeni, totul depinzând de hazardul misterios al Pâmântului. Aparent, cutremurul din 22 noiembrie 2015 a fost prezis de un blog.

Predicile și revelațiile de pe mariaghiorghiu.blogspot.com sunt multe și unele nu duc nicăieri dar un articol scris în dimineața zilei de 22 noiembrie 2014 face referință la un cutremur mare din România care trebuia să aibă loc dar și-a făcut traiectoria către Est. În aceeași zi, în Japonia un cutremur mare cu magnitudinea de 6.2 a făcut câteva pagube materiale.

Dacă e să ne luăm după textele scrise în roșu, România va fi tot timpul ocolită de cutremure mari. Asta ar fi un lucru îmbucurător având în vedere condiția imobilelor care nu au o structură cât să reziste unui cutremur de peste 7 grade.
cand va fi cutremur in Romania 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu