duminică, 4 martie 2012

Tortilla cu legume

Daca va este pofta de junk food, fast food si totusi constiinta nu va lasa sa dati o fuga catre mancare nesanatoase atunci de ce sa nu va cumparati ingredientele pentru a va face o shaorma personalizata. Mai exact o tortilla cu legume
Ai nevoie de 2 foi de tortilla sau lipii, 1 avocado, 4 frunze de salata, 1 rosie, jumatate de ceapa rosie, 50 grame crema de branza, 3 linguri cu zeama de lamaie, 1 lingura cu ulei de masline si sare.

Spala avocado, sterge-l cu un servetel si taie-l pe lungime, de jur imprejur. Tine-l intre palme, rasuceste-l incet, desprinde jumatatile si indeparteaza samburele. Cu o lingurita, scoate pulpa fructului si tai-o in bastonase.
Separat, taie ceapa julien si rosia felii. Amesteca-le intr-un castron si stropeste-le cu zeama de lamei si ulei, dupa gust. Adauga un praf de sare.
Unge cele doua felii de tortilla cu crema de branza si asaza foile de salata. pune bastonase de avocado, felii de rosie si ceapa. Ruleaza strans si taie-le pe jumatate. Serveste-le imediat pentru ca avocado se oxideaza foarte repede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu